VİZYONUMUZ

Tıbbi İstatistik Anabilim Dalı olarak, sağlık bilimleri ve tıp alanında dünya çapında tanınan, saygın, öncü bir araştırma ve eğitim merkezi olmayı hedefliyoruz. Amacımız, bilimsel araştırmaların kalitesini arttırmak, yenilikçi istatistiksel yöntemler geliştirmek ve uygulamak, aynı zamanda sağlık politikalarının şekillendirilmesinde etkin bir rol oynamaktır. Akademik kadromuz ve öğrencilerimizle birlikte, biyoistatistik alanında mükemmeliyet ve liderlik anlayışını benimsiyoruz.

MİSYONUMUZ

Tıbbi İstatistik Anabilim Dalı olarak misyonumuz, sağlık bilimleri ve tıp alanında yüksek nitelikli, etik değerlere bağlı ve yenilikçi araştırmalar yürütmek; bu alanda eğitim veren ve araştırma yapan profesyoneller yetiştirmek ve elde edilen bilimsel bilgiyi toplum sağlığının iyileştirilmesine katkıda bulunacak şekilde uygulamaktır. Eğitim programlarımız ile öğrencilerimize sağlam bir istatistiksel bilgi altyapısı sunarken, araştırmalarımız ile de sağlık alanında ulusal ve uluslararası düzeyde değer yaratmayı amaçlıyoruz.